Известие

Collapse
No announcement yet.

АЛФА РОМЕО 146 РАЗХОД

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• АЛФА РОМЕО 146 РАЗХОД

Здравейте, имам алфа ромео 146 98 г 1,4 двигаел, твинспарк и мисля 4е хар4и много бензин в градски условия дава разход 12 литра нормално ли е това за този модел. днес сре6тнах колега които ми каза 4е има съ6тата алфа с двигател 1,6 и хар4и 7,5 л градско...

Колега ползвай търсачката има поне 10 такива теми!!!
    Алфа Ромео 146. туинспарк 1,4 двигател 1998 г

Колко ли такива теми трябва да се изпишат. Ами колега моята харчи 4 на 100 и не знам дали твоето е нормално...Успех
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
    Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Моята е 1.6 и дава пак 12...доколкото знам 2ката дава 13, тоест явно между 4(6)те мотора TS в 145/6 не е голяма разликата....

A тая Алфа 1.6 или е 90кс и дава тоя разход в някое село..или не е алфа, или оня твоя приятел бая преучвеличава
      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

много враждебно отношение,

защо какво ло6о има да попитам ,аз не висдя от на4алото на саита по форумите, пък и всяка кола си е разли4на като марка модел и раход интересува ме за моита колко го дават по каталог разхода
        Алфа Ромео 146. туинспарк 1,4 двигател 1998 г

Comment

Няма лошо да питаш, ама пробвай първо с търсачката. Точно за твоя модел има поне 20 теми на кой колко му горяла.
          А и ако искаш каталожни данни - каталози бол.
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

разбираме те, но и ти трябва да разбереш, че на повечето от нас ни писва по 10 пъти седмично да пишем едно и също нещо - разход, дебитомери, моторче за празен ход, други глупости. Когато има нещо неясно, преди да отвориш нова тема, е силно препоръчително да потърсиш (търсачката!), дали не е разискван този въпрос.
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

Working...
            X